Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire cu Mabel Katz

Mabel_Katz

Mabel Katz în România

15 octombrie 2017

Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire

Bazat pe Hoòponopono

Aplicarea Ho’oponopono pentru a reduce la tăcere vocea care îți spune „nu pot” și te împiedică să trăiești viața măreață pe care o meriți.

De ce nu am realizat lucrurile pe care le doream când eram copii? Blocajele care au stat în calea noastră, fie spirituale, mentale, fizice, financiare sau fizice, sunt pur și simplu amintiri care rulează în mintea subconștientă. Frumusețea și simplitatea Celei Mai Ușoare Căi către Abundentă, Pace și Fericire prin Ho’oponopono, este capacitatea sa să stearga aceste amintiri și să le înlocuiască cu o nouă deschidere către inspirația pentru o viață perfectă.

Acest seminar a fost creat de Mabel Katz, speaker si autor recunoscut international după aproape 20 de practica susținută și aplicare a principilor Hooponopono în viața personală și afacerile sale.

curs mabel katz

Îți poți imagina

 • Să fii compensat în cariera ta in functie de adevărata ta valoare?
 • Să obții bogăție și libertate financiară?
 • Că trăiești o viata mai sanatoasa?
 • Relații împlinite și armonioase?
 • Că râzi mai mult?
 • Că găsești cu ușurință soluțiile prin care toată lumea câștigă, chiar și în cele mai dificile și provocatoare probleme atât personale cat și de afaceri.
 • Atragerea fără efort a tot ceea ce este corect si perfect pentru tine?
 • TU fiind mpacat și împlinit, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău?

Dacă poți, atunci acest seminar îți va tranforma viziunea în realitate.

 Click aici pentru a te înscrie la acest curs!

cea mai usoara caleVei experimenta:

Exerciții transformaționale interactive, concepute pentru a te ajuta să identifici și să reduci la tăcere “benzile vechi”, mesajele limitative care au rulat continuu în fundal și te-au împiedicat să ai tot ce îți dorești.

Metode de te conecta la creativitatea și inspirația ta, astfel încat ideile geniale să-ți vină cu ușurință și să poți avea încredere în fiecare pas pe care îl faci

Cum ne trag înapoi unele tipuri de amintiri

Amintirile sunt foarte puternice. Anumite tipuri de amintiri rulează iar și iar în viețile noastre, făcându-ne să repetăm același comportament și să producem aceleași rezultate. Cu toate acestea, puteți învăța tehnici de la prelua controlul prin curățarea acestor amintiri puternice și permițând inspirației să devină ghidul tău.

Extinde-te către cine ești tu cu adevărat

Pentru a putea sa manifești, trebuie să te întinzi și să ieși din zona ta de confort. Trebuie mai întâi să faci loc astfel încât să poți atrage mai mulți bani, succes, bogăție, siguranță și relații minunate în viața ta. In acest seminar, vei avea posibilitatea să te întinzi și efectiv să experimentezi cine esti tu cu adevarat. Vei învăța cum să lucrezi cu legea universală efortului minim, astfel încât să poți atrage cu ușurință ceea ce este corect și perfect pentru tine.

Ești gata să experimentezi viața așa cum ți-ai imaginat-o?

Dacă ceea ce cauți este mai multă bucurie personală, satisfacția în muncă, succes, bani, liniște si relatii armonioase, participă la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să obții toate acestea, și mult mai mult, ca parte a realității tale de zi cu zi practicând Ho’oponopono.

 

Click aici pentru a te înscrie la acest curs!

Costul cursului

Student nou

 • 700 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017) 
 • 975 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

Reviewer

 • 550 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017)
 • 700 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

Copii cu varsta de pana in 14 ani – 300 lei (mentionati “copil” si anul nasterii in câmpul observatii)

REDUCERI

PACHET SPECIAL STUDENT NOU – pentru inscrierea la ambele cursuri (Curs de Baza Hooponopono + Curs Cea Mai Usoara Cale catre Abundenta, Pace si Fericire – 14 si 15 octombrie 2017)

 • 1000 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017)
 • 1400 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

 PACHET SPECIAL REVIEWER – pentru inscrierea la ambele cursuri (Curs de Baza Hooponopono + Curs Cea Mai Usoara Cale catre Abundenta, Pace si Fericire – 14 si 15 octombrie 2017)

 • 700 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017)
 • 1000 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

 Click aici pentru a te înscrie la acest curs!

Comments are closed