Curs de bază Ho’oponopono cu Mabel Katz

md_mabel_katz_19Un curs care îți va arăta cum să preiei controlul și să-ți transformi viața în cel mai ușor mod!

București – 14 octombrie 2017 – de la ora 13:00 la ora 20:00

 Hotel Rin Central Bucuresti – Sala Nicolae Iorga

Dacă eşti de părere că transformarea vieții tale este o muncă grea, pregătește-te să fii plăcut surprins!

Mabel Katz, autoare recunoscută internațional, lector și leader de seminarii, explică secretele străvechii arte a Ho’oponopono.

În cursul său fascinant, ea dezvăluie modul în care funcţionează această artă şi înţepciune străveche, cum a schimbat cursul vieții ei, și cum tu o poţi aplica în viața de zi cu zi pentru a rezolva probleme și a crea rezultate durabile.

Abordarea lui Mabel merge adânc la inima şi la sufletul tău.

Secrete antice, aplicații moderne

Principiile și practicile de Ho’oponopono sunt cu adevărat atemporale. Mabel a practicat timp de 24 de ore pe zi, pentru mai mult de un deceniu, această artă străveche hawaiiană. Ea împartășește cum a folosit-o pentru a trăi o viață împlinită și de succes, călătorind, vorbind, și lucrând cu alții pentru a-i sprijini să-și creeze viețile pe care nici nu au îndrăznit să și le imagineze.

Printre domeniile cu care vei lucra în cursul cu Mabel sunt:

 • Iertarea autentică și de durată;
 • Depășirea așteptărilor;
 • Eliberarea de judecăți;
 • Clarificarea emoțiilor;
 • Desprinderea de dependențe și
 • Atingerea succesului, fericirii, libertății și păcii.

Mabel îți arată, într-un mod clar, practic și simplu, cum să rezolvi problemele și dilemele lucrând cu tine însuți. Vei învăța cum să te re-acordezi pentru a scăpa de notele grave“, care fac viața stresantă. Vei vedea cum să aduci pacea și echilibrul într-un mod simplu și eficient printr-o curățare mentală și fizică și printr-un proces de transmutare și iertare. Vei învăța să lucrezcu ego-ul tău protejându-l și împărtășind fără așteptări.

Cursul va remodela literalmente viața ta pentru a se potrivi mai armonios scopului tău!

Înscrie-te aici la următorul curs

Este o muncă grea? Nici pe departe!

Mabel te va conduce pCeMai Ușoară Cale de înțelegere a Ho’oponopono, intr-un mod practic de a rezolva problemele și a alege drumul spre iubire, fericire, bogăție și viața viselor tale. Ea îți va dezvălui puterea minții tale și îți va arăta cum o poți folosi pentru a atrage fără efort ceea ce este corect și perfect pentru tine.

Ea îți demonstrează cum să:

 • Vindeci amintiri dureroase fără a fi nevoie să le retrăiești;
 • Atragi oamenii potriviți și situațiile ideale în viața ta;
 • Creezi pacea interioară, fericirea și echilibrul clipă de clipă;
 • Te înțelegi mai bine pe tine însuți și să-ți descoperi propria identitatea.

Cursul explică modul în care funcționează Ho’oponopono dincolo de principiile prezentate în Secretul. Adresează întrebări fundamentale cum ar fi: Cine sunt eu? și Ce este o problemă? Într-adevăr arată Cea Mai Ușoară Cale de a-ți Trăi Viața.

 Citeste și: Ce se întâmplă în Cursul de Ho’oponopono?

Trecerea Dincolo de Viața Ei Obișnuită

Mabel nu și-a propus să devină un expert recunoscut al Ho’oponopono sau să-l predea oamenilor din întreaga lume. De fapt, ea l-a utilizat la început pentru a avea atât mai mult succes la locul de muncă, cât și armonie și pace în relațiile ei.

În curs, ea împărtășește miracolele pe care le-a experimentat în viața de zi cu zi folosind uneltele Ho’oponopono pentru rezolvarea problemelor, atunci când era expert contabil, coordonator de evenimente, mamă și negociator. Ea povestește cum a renunțat la o carieră profitabilă și stabilă pentru a deveni un trainer recunoscut internațional.

Ca avocat pentru Pace Mondială, Mabel a vorbit în cadrul Națiunilor Unite la Viena și Senatelor și Universităților din țările Americii Latine, răspândind campania ei pentru pace mondială “Peace within IS world peace” („Pacea interioară înseamnă pace în toată lumea”). Ia fost acordată permisiunea de către Foundation of I, Inc. (Freedom of the Cosmos) și LLC IZI de a utiliza materialul cu drept de autor, în cursurile ei de Ho’oponopono. Mulți participanți au spus că ea le-a schimbat viețile pentru totdeauna.

Contextul Ho’oponopono și al activității lui Mabel

Firește, oamenii au întrebări despre Ho’oponopono și experiența proprie a lui Mabel. Iată câteva răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări . Multe altele sunt abordate atât în cărțile lui Mabel, cât și în seminarii.

Ce este Ho’oponopono?

Ho’oponopono este o artă străveche Hawaiiană de rezolvare a problemelor. Hawaienii originari, primii oameni care au trăit în Hawaii, obișnuiau să-l practice. Dr. Ihaleakala Hew Len, învățătorul lui Mabel, spune că acești hawaieni au venit din alte galaxii. Morrnah Simeona (învațătoarea lui Ihaleakala) a adaptat aceste învățături și le-a actualizat pentru timpurile moderne.

Ce înseamnă Ho’oponopono?

Ho’oponopono este un cuvânt care înseamnă în limba Hawaiiană “Cum să corectezi o eroare”.

Cine a fost Morrnah Simeona?

Morrnah Nalamaku Simeona (19 mai 1913- 11 februarie 1992) este creatorul I-Dentității de Sine prin Ho’oponopono. Ea a fondat Seminariile Pacifica în anii 1970. Ea a fost recunoscută ca Kahuna Lapa’au (vindecător – păstrător al secretului) în Hawaii și decorată ca „Comoară vie a statului Hawaii” în 1983.

Ea a spus:

“Scopul principal al acestui proces este de a descoperi Divinitatea din noi înșine. Ho’oponopono este un dar profund, care ne permite să dezvoltăm o relație funcțională cu Divinitatea lăuntrică și să învațăm să cerem, în fiecare moment, ca erorile noastre în gândire, cuvânt, faptă sau acțiune să fie curățate. Procesul este, în esență, despre libertate și eliberarea completă de trecut.”

Inițial, practicarea Ho’oponopono implica prezența întregii famili și lucrul împreună. Un moderator ghida procesul, iar fiecare membru al familiei avea posibilitatea de a cere iertare de la alții. Dar, cum familiile au început să se disperseze și mebrii se mută departe unul de altul, o nouă abordare a devenit necesară. Asta este ceea ce Morrnah realizat. A lăsat versiunea ei actualizată a aceastei filosofii antice Hawaiiene de rezolvare a problemelor pentru omenire, ca un cadou care să fie împărtășit și practicat.

I-Dentitatea de Sine prin Ho’oponopono utilizează tehnici pentru a crea un parteneriat între cele trei părți ale minții sau sinelui: subconștient, conștient, supraconștient. Acest lucru ne permite să redobândim conexiunea noastră interioară cu iubirea – Sursa noastră Divină – rezultând în pace, armonie și libertate.

Poate că cea mai des citată declarație a lui Morrnah, este:

„Curăță, șterge, șterge și găsește-ți pacea. Unde? În tine însuți.”

Care este relația lui Mabel cu Dr. Ihaleakala Hew Len?

Dr. Ihaleakala este cel de la care Mabel a învățat Ho’oponopono. El a lucrat, a călătorit și a prezentat cu Morrnah Nalamaku Simeona ani de zile. El, de asemenea, a actualizat I-Dentitatea de Sine prin Ho’oponopono pentru a o face chiar mai ușoră și mai aplicabilă în timpurile noastre. Noul proces a devenit individualizat, astfel încât să poată fi practicat eficient de o singură persoană. Ceea ce este șters din noi în mod individual este, de asemenea, șters de la familiile, rudele și strămoșii noștrii. Nouăzeci la sută (90%) dintre problemele noastre provin de la strămoșii noștri!

Ihaleakala i-a spus odată la Mabel: “Dacă aș fi spus acum zece ani că nu există nimeni „acolo” în afara noastră, ai fi fugit cât de repede ai fi putut. Acum suntem gata să primim ideea că totul este doar în gândurile noastre (amintiri). Într-adevăr, exiști decât tu și gândurile (amintirile) tale. Și asta este TOT!

Mabel își amintește o după-amiază când Ihaleakala s-a întors de la o plimbare cu lacrimi în ochi. El a spus : “tocmai am realizat că tot ce cere Dumnezeu de la noi este să avem grijă de noi înșine și să spunem „Îmi pare rău!, ca și cum am fi copii mici. Asta este tot!”

Cum a început Mabel să predea Ho’oponopono?

Mabel a participat la primul ei seminar cu Ihaleakala în iulie 1997, în Omaha, Nebraska. Atunci a realizat că a găsit Cea Mai Ușoară Cale pe care o căuta de atâta timp. După seminar, l-a invitat pe Ihaleakala să vină la Los Angeles și a început să studieze cu el în mod serios.

De-a lungul celor doisprezece ani, Mabel a călătorit cu Ihaleakala la Amsterdam, Bruxelles, în Franța, Anglia, Argentina și în multe locuri din Statele Unite. El a împărtășit cu ea toate uneltele de curățare, care i-au venit prin inspirație în timpul consultațiilor, meditațiilor, precum și în plimbările lungi pe care le iubea.

Între 2000 și 2001, Mabel a început să simtă că și ea ar putea preda Ho’oponopono. Ea a făcut o solicitare Fundației I, Inc (Libertatea Cosmosului), și răspunsul lor a fost de a medita la acest lucru – pentru că secretele de Ho’oponopono nu sunt raționale, ele sunt “dobândite”, de către cei care practică consecvent. Ei au meditat și, în cele din urmă, a primit binecuvântarea lor.

Mabel a predat I-Dentitatea de Sine prin Ho’oponopono (SITH), în numele Fundației pentru mai mulți ani până în 2004, când a solicitat și a primit permisiunea de a crea propriile ei seminarii Ho’oponopono folosind materialele Fundației.

În noiembrie 2008, după mulți ani de carieră dublă, Mabel a ales să părăsească viața ei foarte stabilă de contabil în Los Angeles. Nu a fost o decizie luată pentru că ar fi avut economii acumulate sau că nu ar fi avut nici o datorie – dimpotrivă. Pur și simplu a realizat că, de fiecare dată când a făcut lucruri ilogice sau a luat decizii care păreau că nu au nici un sens, având însă încredere și ascultându-și inima, a avut rezultate uimitoare.

Astazi, Mabel este fără datorii și călătorește prin lume predând Ho’oponopono într-un mod foarte practic și cu picioarele pe pământ. Ea spune: SECRET-ul Ho’oponopono este aplicat la schimbarea paradigmelor în care trăim în acest moment.

Costul seminarului este

Student nou

 • 700 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017) 
 • 975 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

Reviewer

 • 550 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017)
 • 700 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

Reviewer participant in absentă – 390 lei 

Copii cu vârsta de până la 14 ani – 300 lei – (mentionati “copil” si anul nasterii in câmpul observatii)

 

Reviewer – este o persoană care a mai participat la acest curs Citește mai multe..

Participarea în absență – disponibilă doar persoanelor care au participat la cel puțin un curs de bază Ho’ponopono – Citește mai multe despre participarea în absență …

REDUCERI

PACHET SPECIAL STUDENT NOU – pentru inscrierea la ambele cursuri (Curs de Baza Hooponopono + Curs Cea Mai Usoara Cale catre Abundenta, Pace si Fericire – 14 si 15 octombrie 2017)

 • 1000 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017)
 • 1400 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

 PACHET SPECIAL REVIEWER – pentru inscrierea la ambele cursuri (Curs de Baza Hooponopono + Curs Cea Mai Usoara Cale catre Abundenta, Pace si Fericire – 14 si 15 octombrie 2017)

 • 700 lei (preț redus valabil pentru înscriere și plată până la data de 25 septembrie 2017)
 • 1000 lei (înscriere și plată după data de 25 septembrie 2017)

 

Click aici pentru a te înscrie la acest curs!

Contact

KEOLA Training

Iulian Motea – 0722.760.186 – iulian@hooponopono.ro

Carmen Comănescu – 0775.314.474 – carmen@keola.ro

Comments are closed