Acord de inscriere

Curs de Baza Hooponopono cu Mabel Katz – Bucuresti 19/10/2019

Prin inregistrarea la acest seminar, sunt de acord cu Declinarea responsabilitatii si Acordulde inscriere, dupa cum urmeaza:

DECLINARE A RESPONSABILITATII

Nu se acorda nici un fel de garantie, indiferent de ceea ce este facut pentru oricine de catre Mabel Katz, Your Business Inc.,S.C. Keola Training S.R.L., The Foundation of I, Inc Freedom of the Cosmos, fondatorul sau, Morrnah Nalamaku Simeona, IZI LLC, IHHL LLC, Ho’akamai LLC, Springboard Consulting LLC, Paddy ‘0, LLC, si fondatorii sai, angajatii, voluntarii, sponsorii, coordonatorii si instructorii, sau de catre Divinitate, “Eu”, ceea ce sistemul de eliberare a stresului si de rezolvare a problemelor cunoscut sub numele de Ho’oponopono incluzand dar nu limitand toate meditatiile, vizualizarile, hotararile, curatarile, insanatosirile spirituale si protectiile cuprinse in acest material conspectat / training va aduce rezultate specifice sau consecinte dorite in orice moment.

ACORD DE INSCRIERE

Va inscrieti pentru a participa in trainingul/cursul Mabel Katz – Ho’oponopono, care este sustinut de catre Mabel Katz si care include informatii si utilizeaza materiale cu permisiunea The Foundation of I, Inc. Freedom of the Cosmos, o fundatie educativa non-profit mentionata in acest document ca si The Foundation si IZI LLC. Acesta este un acord legal intre dumneavoastra si Mabel Katz, Your Business Inc.

Prin inregistrarea la acest training/curs Ho’oponopono, sunteti de acord cu termenii acestui acord. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii acestui acord, NU va inregistrati la acest training/curs.

Termenii acordului

1. Notificarea dreptului de autor, marcii inregistrate si a altor informatii legate de proprietate

The Foundation si IZI LLC detin toate drepturile de autor, marci inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra tuturor informatiilor prezentate in trainingurile/cursurile Ho’oponopono, incluzand dar nu limitandu-se la informatii, marci inregistrate, continuturi, documentatii, manuale, texte, articole, brosuri, ilustratii, grafici, prezentari audio si video, procese, exercitii, unelte, imagini si orice alte materiale legate de training.

Nu puteti modifica, reproduce, expune, distribui, trimite prin posta, transmite, inregistra, filma, publica, crea lucrari derivate, transfera, vinde sau interpreta oricare dintre materialele si informatiile referitoare la training, in intregime sau partial ori in orice alta maniera si prin nici un mijloc fara permisiunea expresa scrisa prealabila autorizata.

De asemenea, sunteti de acord sa nu predati, sa nu faceti cunoscute, sa nu reproduceti, sa nu distribuiti, sa nu vindeti, sa nu furnizati, sa nu promovati sau sa nu puneti la dispozitia nimanui sub orice forma orice parte din proprietatea intelectuala Ho’oponopono pe care ati primit-o la trainingul/cursul Ho’oponopono sustinut de Mabel Katz in orice forma catre orice terta parte fara aprobarea scrisa prealabila autorizata.

De asemenea, sunteti de acord sa pastrati orice informatie confidentiala pe care o obtineti ca rezultat al inregistrarii dumneavoastra si sa nu faceti cunoscute informatiile confidentiale catre o terta parte sau sa nu utilizati informatiile confidentiale in orice alt scop decat cel al activitatilor pentru care ati primit accesul la informatiile confidentiale.

De asemenea, sunteti de acord si intelegeti faptul ca titlul de proprietate intelectuala al the Foundation’s si IZI LLC‘s, continutul si materialele vor ramane doar ale the Foundation si IZI LLC.

2. Avertisment:

Orice folosire gresita sau abuz fata de Ho’oponopono are consecinte negative.

Pentru cei care o folosesc pentru ei insisi, beneficiile sunt mari.

3. Perioada activa a acordului

Acest acord este activ din momentul inregistrarii dumneavoastra, se va lega si de oricare alte sesiuni pe care le

veti mai avea cu Mable Katz si va ramane activ pana cand Mable Katz va mentiona altceva.