Frecventa zeroUn seminar pentru cei care sunt pregătiți să înceapă să trăiască la Frecvența Zero – cu intuiție, inspirație, claritate și pace.

 

Ce este Frecvența Zero

Frecvența Zero este frecvență perfectă în care trăiești fără bruiaje sau conexiuni defectuoase,ră amintiri, programe, judecăți, opinii, lupte și temeri, ci doar inspirație pură. Frecvența Zero îți permite să funcționezi folosindu-ți puritatea minții.

În punctul Zero, tu ești TU simțindu-te complet și fericit. ȘTII că nimeni nu te poate opri și devii sigur că orice este posibil. În starea Zero, nu trăiești, privești sau reacționezi prin intermediul ochelarilor murdari (amintirile). Nu simți nevoia de a avea întotdeauna dreptate și de a avea ultimul cuvânt. În această stare, în sfârșit, te poți da la o parte din calea ta astfel încât să-i permiți Universului să intervină și să manifeste în viața ta ceea ce este corect și perfect pentru tine. În Zero găsești curajul să-ți urmezi pasiunea, să pui întrebările potrivite, să te detașezi de programele negative, să ai încredere în tine și să te bucuri de viață.

Frecvența Zero este acel loc (acea stare) unde îți vin cele mai bune soluții și cele mai bune idei, fără să ai cea mai vagă idee cum și de unde ți-au venit. Frecvența Zero înseamnă să fii pe val și să mergi cu valul pentru a ajunge în locul potrivit, la momentul potrivit, alături de oamenii potriviți și să nu știi cum s-a întâmplat asta.

Frecvența Zero este starea ta naturală. Cei mai mulți dintre noi, rareori suntem prezenți. În mod continuu, lucrăm cu amintiri din trecut și ne facem griji referitoare la viitor, deși am început această viață în punctul Zero (după care am început să „învățăm” cum să părăsim această zonă). Am fost programați de societatea în care trăim să acceptăm limitări în ceea ce privește lucrurile pe care le-am putea realiza.

Vestea buna este că putem învăța cum să revenim la starea naturală, la Frecvența Zero, la felul în care eram ca și copii. Putem deveni mai conștienți de faptul că avem acces la posibilități nelimitate care ne vin din inspirație.

Atât Legea Atracției, cât și Ho’oponopono, se bazează pe ideea că propriile gânduri ne creează propria realitate. Metodele folosite pentru a atinge starea Zero au foarte puține lucruri în comun cu uneltele folosite în Legea Atracției, cum ar fi gândirea pozitivă sau vizualizarea. Legea Atracției lucrează doar cu o mică parte din gândurile și emoțiile pe care fiecare dintre noi le procesează în mintea conștientă. Se adresează părții din noi care crede că deține controlul, care crede că știe ce este corect, așa că, dă ordine, spunând Universului ce, cât și când să aducă.

Calea Frecvenței Zero merge mult mai adânc, curățând și eradicând amintirile și programele interioare negative care rulează în mințile noastre subconștiente, permițându-ne astfel să auzim ghidarea fără limite a vocii Universului.

Ce aduce nou Mabel Katz

Munca pe care Mabel Katz o depune se bazează pe conceptul unic al Frecvenței Zero. Aceasta presupune accesarea unei stări de conștiență în care confuzia, credințele și obiceiurile limitative pur și simplu nu sunt prezente. Cu ajutorul tehnicilor lui Mabel vei descoperi cât de ușor este să ajungi la propria ta Frecvență Zero. Secretul ei va debloca ușa pentru a-ți găsi identitatea. Cheia constă în a descoperi cine ești tu cu adevărat. Apoi vei putea lăsa Pasiunea și Inspirația să te ghideze precum o busolă.

Uneltele descoperite de Mabel te ajută să trăiești mai mult în prezent, să fii conștient, astfel încât să poți pune întrebările potrivite și să primești răspunsurile potrivite. Vei putea să te detașezi de ceea ce nu ești tu, să afli cine ești cu adevărat, și atunci te vei “îndragosti” de tine. Doar iubindu-te și acceptându-te pe tine însuți, poți să-i iubești și să-i accepți și pe alții.

De îndată ce afli cine ești cu adevărat, îți vei găsi pasiunea. De îndată ce îți vei găsi pasiunea și încrederea, îți vei afla scopul. Atunci când îți vei găsi scopul și vei face ceea ce îți place, succesul și banii vor veni negreșit. Dacă faci ceea ce îți place, vei fi fericit. Te vei afla la locul potrivit, în momentul potrivit, iar cei din jurul tău vor putea face același lucru.

Despre ce este vorba în acest curs

IMG_9164Participând la acest curs vei învăța:

 • cum să ștergi programele negative care îți impactează planurile, obiectivele, deciziile și rezultatele;

 • cum să te aduci în starea Zero. Rezultatele ideale apar numai în starea Zero;

 • cum să renunți la gândirea “eu știu” lăsând intuiția și inspirația să te ghideze;

 • cum să fii deschis și flexibil pentru a primi soluțiile ideale prin intermediul inspirației;

 • cum să ai pacea minții tot timpul, indiferent de situație. Această pace îți va da posibilitatea să vezi clar ce ai de făcut;

 • cum să rezolvi problemele și dilemele doar prin a te focusa și a lucra cu tine însuți;

 • cum să te reacordezi mental pentru a scăpa de notele grave care îți fac viața plină de stres;

 • cum să fii mai eficient și mai productiv;

 • cum să rezolvi problemele într-un mod ușor;

 • cum să îți asumi 100% responsabilitatea pentru rezolvarea problemelor;

 • cum să creezi relațiile de afaceri corecte și perfecte pentru tine;

 • cum să renunți la așteptări și să fii surprins de rezultatele ideale;

 • cum să îți folosești puterea minții pentru a obține claritate și a-ți descoperi scopurile;

 • cum să descoperi cine ești tu cu adevărat, care sunt talentele native și care este propriul tău scop în viață.

mk-21Despre Mabel Katz

Mabel Katz este un speaker de renume mondial, leader de seminarii, gazdă a unei emisiuni televizate, autor de cărți și consultant. Ea aplică cunoașterea sa, introspectivele, experiența și abilitățile sale pentru a sprijini creșterea productivității, atât la nivel individual, cât și pentru afaceri. Pentru munca sa extraordinară a câștigat recunoaștere internațională.

Mabel Katz este specializată în corporate training, discursuri motivaționale, seminarii inspiraționale și Ho’oponopono, ea antrenându-se și ținând seminarii cu Dr. Ihaleakala Hew Len timp de 12 ani.

Mai multe informații despre Mabel Katz puteți găsi pe site-urile:

 

Pentru orice fel de detalii sau alte informații legate de acest curs:

Iulian Moțea

E-mail: iulian@hooponopono.ro

Telefon: 0722.760.186.