Mabel_Katz
Joi 5 noiembrie între orele 19:00 – 21:00 la Crystal Palace Ballroom  a avut loc o conferință Ho’oponopono cu Mabel Katz, cu ocazia lansării a două cărți noi în limba română.
Cea Mai Ușoară Cale să Crești si Cea Mai Ușoară Cale – Ediție Specială
În cadrul evenimentului, Mabel va împărtăși perspectiva ei asupra modalităților prin care putem trăi o viață frumoasă și ușoară prin intermediul străvechii arte Ho’oponopono, va prezenta cele două cărți și va acorda autografe.
Cea cea mai usoara cale sa cresti - cop I

Cea Mai Ușoară Cale să Crești

Mesaje care îți vor aduce multă bucurie 

Prima carte pentru copii cu varsta intre 3 si 100 de ani bazata pe Ho’oponopono.
Carte bilingva (Romana si Engleza) cu CD audio inclus.
Mabel împărtășește toate lucrurile pe care și-ar fi dorit să le știe pe când era copil. Această carte se bazează pe experiența ei plină de inspirație, datorită practicii Ho’oponopono.
Această carte transmite mesaje simple copiilor, și nu numai copiilor mici, ci și copilului interior ce se află în fiecare dintre noi. Scopul, este ca aceste cuvinte să ajute să deschidă inimile și ochii copiilor de toate vârstele, și să le reamintească faptul că bucuria și pacea interioară este dreptul loc din naștere.
Mabel speră ca într-o zi, nefericirea umană să fie doar o excepție și nu regula; ea crede din toată inima că acest lucru este posibil dacă ne învățăm copiii să se iubească pe ei înșiși, să se accepte exact așa cu sunt, să-și asume 100% responsabilitatea, să știe că tot ceea ce caută se află deja în interiorul lor și să vadă oamenii și lucrurile ca pe niște binecuvântări în viețile lor.
Copiii acestei lumi reprezintă viitorul. Este foarte important ca ei să descopere cine sunt cu adevărat. Putem să schimbăm această lume dacă schimbăm ceea spunem și arătăm copiilor noștri. Mesajele simple pe care autoarea le transmite prin această carte și prin acest CD, au potențialul de a crea copii fericiți în lumea întreagă.
coperta Cea mai usoara cale

Cea Mai Ușoară Cale – Ediție Specială

Ceea ce era deja ușor, a devenit și mai ușor odata cu Ediția Specială a carții datorită căreia a început totul: Cea Mai Ușoară Cale de Mabel Katz, care include acum si un bonus special: Cea Mai Ușoară Cale să Înțelegi Ho’oponopono – Cele Mai Clare Raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari.
Cea Mai Ușoară Cale să Înțelegi Ho’oponoponorăspunde la întrebrile Ce?, Unde?, Când? și De ce? să cureți. Curățarea Hooponopono înseamnă pur și simplu să ștergi amintirile si programele limitative și să te întorci în starea de zero astfel încât Inspiratia (Dumnezeu, Iubirea) să te poată ghida.

 Aici poti urmari inregistrarea evenimentului.

Cărțile vor fi disponibile în curând în secțiunea magazin.