the-easiest-way-opt

În iulie 2008 am urmărit emisiunea lui Mabel Katz pentru prima oară. În timpul emisiunii, ea a menționat cuvântul Ho’oponopono, numele Ihaleakala Hew Len și titlul cărții “Cea Mai Ușoară Cale”. Informația transmisă de Mabel în timpul emisiunii mi-a atras atenția. Am cumpărat și am citit cartea ei. Apoi m-am înscris atât la două seminarii scurte, cât și la teleconferințe pentru a-mi spori învățătura.

În 2008 am continuat să practic curățarea prin Ho’oponopono – detașare. Mi-am pregătit și am băut apa solară; o altă minunată unealtă Ho’oponopono. Am făcut câteva schimbări pozitive în viața mea și m-am simțit mult mai împăcată.

Acum pot spune că am scăpat de furia care mă caracteriza și continui să curăț, să șterg amintirile toxice, amintiri care m-au ținut blocată, m-au făcut să iau aceleași decizii greșite și să mă învârt în cerc. În luna ianuarie a acestui an, am luat parte la “Cea mai ușoară cale”, un seminar cu Mabel Katz și Dr. Ihaleakala Hew Len. Piesele de puzzle au fost puse fiecare la locul ei. Multe din întrebările din mintea mea despre Ho’oponopono au primit răspuns.

Am decis că nu îmi pot continua viața în același fel ca mai înainte. Viața mea va fi extraordinară! Voi curăța și nu voi avea așteptări, voi pune în practică toate informațiile care mi-au fost împărtășite. Abia acum am început să cred că ceea ce este mai bun urmează să vină.

Mulțumesc! Te iubesc!

Scris de Hilda Lugo