În acest moment sunt în avion spre Miami. Astăzi am pierdut avionul, așa că nu voi ajunge la Ecuador în această seară așa cum planificasem. Va trebui să rămân peste noapte în Miami.

A fost corect sau nu faptul că eu am pierdut avionul astăzi?

Ei bine, cum tot stau aici, îmi dau seama că, dacă aș fi luat celălalt avion, nu aș fi avut ocazia să “curăț” cu omul de lângă mine care are un câine în geantă.

Da, știai că se poate călători cu un câine (în geantă) dacă acesta este mic? Ei bine, eu nu știam.

Motivul pentru care scriu, nu este pentru că vreau să mă plâng, întrucât câinele nu deranjază, nu face nici măcar un zgomot mic, ci să vă împărtășesc experiențamea în drum spre aeroport.

Cum conduceam spre aeroport, brusc am observat că era ceață si am început să conduc printr-un nor. Se întuneca din ce în ce mai mult când, dintr-o dată, mi-am dat seama că eram înconjurată total de nori.

La un moment dat, chiar s-a întunecat foarte tare și am avut aceste gânduri:

Este întuneric dar nu mi-e frică.

Pentru că știu că:

  • o să fie bine

  • o să treacă

  • soarele strălucește deasupra

  • nu este ceva neobișnuit

  • nu e mare lucru

  • este ceva temporar

  • trebuie să trec prin asta, nu se poate altfel

  • nu este nimic pentru care ar trebui să mă îngrijorez

Gândește-te: ceața se aseamănă foarte mult cu problemele; știu că v-am mai spus, dar am experimentat pe viu astăzi când eram blocată în trafic. Dintr-o dată, am început să văd totul din ce în ce mai clar.

Ne speriem doar pentru că nu conștietizăm. Problemele sunt un X (o necunoscută), așa că, întrebând “De ce?”, “Cum așa?” sau încercând să înțelegem, nu va funcționa.

Ne speriem pentru că nu suntem siguri că Dumnezeu (necunoscuta) este acolo pentru noi (soarele strălucește deasupra).

Nu știi niciodată cand Dumnezeu va fi pregătit o nouă experiență doar pentru tine. Poți fi în pace chiar dacă ești blocat în trafic și știi că o să pierzi avionul.

Dumnezeu, Iubirea, Universul sunt mereu acolo, doar că noi nu știm cine suntem, așa că nu suntem conștienți de legătura noastră cu sursa și tot ajutorul și suportul disponibil când trecem prin ceață.

Detașează-te, totul va fi bine! Bucură-te de viață! Nu trebuie să te mai ingrijorezi!

Acum știi mai bine!

Mabel Katz

Articol preluat de pe hooponoponoway.com