testimonial

„Aloha!

Și eu mulțumesc pentru că am ajuns la acest curs și pentru ziua minunată pe care am petrecut-o alături de voi!

În primul rând, vreau săți împărtășesc cum a „lucrat” totul ca să ajung la cursul de avansați al lui Mabel. Cu 3 zile înainte de curs, m-a sunat o prietenă să-mi reamintească de acesta. Și m-a întrebat dacă vin. Supărată și nervoasă că nu aveam bani nici de facturi, i-am răspuns, chiar răstit, că nu voi veni. După ce am închis telefonul, m-am gândit că poate Dumnezeu, Universul vrea ca eu să ajung. Rapid, am început să curăț (recunosc că din mai, de când am făcut nivelul de bază, curățam doar sporadic), să aplic toate uneltele și să nu am așteptări. Sâmbătă s-a produs miracolul și am făcut rost de exact suma de care aveam nevoie ca să vin la curs.

În timpul cursului, am simțit cu toată ființa mea, că suntem curățați. Pentru că sunt terapeut, știu cum se manifestă „curățarea”, mai ales la mine. Timp de o oră și jumătate am fost „zen”, într-o stare de meditație, somn, căscat, ceva extraordinar de puternic. În partea a doua a cursului, deja aveam o altă stare. De bucurie adânc cuibărită în suflet, de liniște, de pace și, mai ales, a fost pentru prima oară, după mult timp, când am reușit să mă detașez complet de tot și de toate. Am conștientizat că totul stă în noi, că totul este credință, așa cum frumos spune Mabel. L-am pus pe Dumnezeu înaintea tuturor și l-am lăsat pe el să facă ceea ce altădată aș fi făcut eu. Cea mai mare bucurie a fost faptul că Darius (fiul meu) a intrat și el în sală și a stat cu noi puțin, că a intrat în energiile minunate în care noi am plutit timp de 4 ore. A fost ca un dar pe care l-am primit atât eu, cât și el.

Lucruri extraordinare momentan, nu aș putea să spun că s-au petrecut, doar că eu sunt alta, și acest lucru se vede acasă, la servici, în relațiile mele. Dorm mai bine, mă odihnesc, am chef de glume, sunt veselă, le iau pe toate mai calm și mai cu răbdare. De duminică „curăț” zilnic, destul de multe ore și, ce e mai important, știu că, cu cât voi face acest lucru mai des, cu atât îmi va fi mai bine. O simt și o cred cu toată ființa mea. Nu mai am așteptări, doar curăț și sunt în pace.

Mulțumesc pentru întâlnire, mulțumesc pentru că ați adus în țară un om extraordinar ca Mabel!

Mulțumesc Mabel!

Mulțumesc Iulian!

Mulțumesc echipei Zero Limite!”

Alina