testimonial

„Buna seara!

Mulțumesc!

Weekend-ul a fost o experiență deosebită pentru mine. În primul rând, mi-a deblocat acel ceva care mă tot oprea să merg pe cea mai ușoară cale. Știam că am instrumente, știam că se poate (îmi ieșea, dar pe perioade scurte), dar totuși, de obicei uitam și iar eram pe calea mai dificilă. Acum, s-a eliberat ceva profund. Acum nu doar conștientizez mult mai ușor, dar îmi vine natural să spun Mulțumesc! și să mă detașez, în loc să rămân blocată în acel ceva.

Sâmbătă, înainte de curs, m-a apucat o durere de cap. M-am așezat și am făcut Ho’opopnopono pentru circa 10 minute. Nu știu dacă m-am gândit la ceva anume, dar am simțit un nod în gât și lacrimi. Apoi, s-a făcut liniște și de atunci mă simt altfel. Și s-a mai întâmplat ceva interesant. M-am apucat să fac curățenie prin casă altfel. Și am făcut repede și frumos. Apoi, am trecut la acele mărunțișuri, pentru care nu găseam dispoziție și timp. Le-am aruncat sau le-am reordonat. Și am simțit o reordonare și în mine. Acționez și gândesc diferit. Mult mai detașat. Și e așa de bine! Și de atunci, este o eliberare continuă. Și e atât de frumos și ușor …

Mulțumesc pentru că existați în viața mea și mulțumesc pentru oportunitatea de curățare chiar și participând în absență. Este un ajutor foarte mare pentru care vă mulțumesc încă o dată!

Cu drag,”

Liliana