testimonial

„Aloha!

Mulțumesc!

A fost o experiență excepțională, parcă în afara timpului și spațiului!

Încă de când am intrat în sală, înaintea începerii primei zile de curs, am simțit o emoție atât de puternică, încât am plâns. De ce emoție? În primul rând, pentru că citisem cartea Zero limite și am simțit de atunci că Ho’oponopono este răspunsul căutărilor mele sufletești de mai mulți ani. În al doilea rând, am simțit în sală un câmp spiritual purificator, ca o lumină albă care inunda sala și întreaga mea ființă.

Aplic în continuu ceea ce am învățat la acest curs. Chiar și în somn, rostesc „Alb” și „Te iubesc!”. Efectele se simt din ce în ce mai mult în starea mea interioară care s-a îmbunătățit mult (traversez o perioadă mai dificilă din viața mea). Aștept, cu toată detașarea de care sunt capabilă în acest moment, să văd și efectele exterioare.

Mi s-a părut uluitor că, în timpul exercițiului din a doua zi, care presupunea ca doua persoane care nu se cunosc să lucreze împreună, partenera mea a povestit o problemă asemănătoare cu cea cu care mă confrunt și eu în prezent și, astfel, am avut ocazia să „curăț” acea zonă, cel puțin parțial.

Recomand acest curs oricărei persoane care își dorește vindecarea trupească și sufletească, dar și înfrumusețarea propriei vieți. Îmi doresc să fim cât mai mulți oameni care să trăiască în Pacea Eu-lui.”

Gabriela