testimonial

„Bună!

Pentru mine, cursul a fost schimbarea de care aveam nevoie în viața mea. Am aflat de Ho’oponopono pur întâmplător, de la o prietenă care scria lucruri frumoase despre această tehnică. Am întrebat-o unde a citit acele lucruri si mi-a dat acest link: www.hooponopono.ro, fără nici o altă explicație.

Am intrat la voi pe site, unde am văzut un mic videoclip cu Mabel. Am simțit că o cunosc de când lumea, că o iubesc. Nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. Crede-mă, a fost ceva uimitor. În momemtul acela, am zis că trebuie să o cunosc, trebuie să aflu ce înseamnă Ho’oponopono, trebuie să știu mai mult.

Fetița mea face 6 ani în curând, iar eu de 6 ani stau acasă cu ea. Am renunțat la serviciu, la contactul cu lumea, ca să o pot crește și nu îmi pare rău. Numai că îmi dau seama, simt că trebuie să interacționez cu lumea, nu pot să mă limimtez numai la copiulul meu. Ei bine, după o pauză de 6 ani, vin la un curs unde întâlnesc zeci de oameni. A fost ceva uimitor pentru mine, m-am depășit, am făcut un pas pe care credeam că nu am să îl mai fac vreodată. Am fost plăcut surprinsă că nu mi-a fost frică de acei oameni, mi-a plăcut că toți zâmbeau, nu li se citea tristețea pe față așa cum se vedea la mine. Mi-a plăcut că am avut curajul să vorbesc cu o parte din ei, să îi cunosc, să îmi dau seama că sunt oameni perfect normali. Șocul a fost când am realizat că problema e la mine; eu aveam în cap fel de fel de scenarii care nu erau conforme cu realitatea.

Mi-am dorit să ajung la curs și am ajuns. Cu siguranță trebuia să fiu acolo, să fiu cu voi!

Mabel mă fascinează. Când aud toate acele lucruri spuse de ea, totul mi se pare așa simplu, viața nu mi se mai pare complicată. A mai existat o singură persoană în viața mea, tatăl meu, care mă făcea să mă simt așa cum mă face Mabel, care îmi dădea siguranță, care îmi spunea că viața e frumoasă, că pot să înving orice, că pot să trec peste orice obstacol cu ușurință, fără un efort major.

Eu sunt încă la început, sunt convinsă că am multe de învățat și trebuie să mă conving de multe. Această artă, care se numește Ho’oponopono, mă fascinează! Chiar și la început fiind, simt că funcționează. Cu pași mici, dar siguri, se întâmplă lucruri frumoase. Nu știu de ce și cum și nici nu mă mai interesază acum, dar se întâmplă. Folosesc uneltele Ho’oponopono și mă bucur că am la mine tot timpul brățara cu Peace Begins With Me, brățara care nu mă lasă să uit, care mă ajută să îmi spun în minte Mulțumesc! …

La curs am aflat multe informații într-un timp foarte scurt. Mi-a plăcut foarte tare partea cu Unihipili. Nu aș fi crezut că acel pendul se va mișca. Crede-mă, pentru mine a fost un șoc!

De apa solarizată știam de pe site. Deja o foloseam. Din păcate, nu am găsit sticlă albastră. Așa că, folosesc în continuare fructiera din copilărie, de la mama de acasă.

Îți doresc un week-end plăcut în continuare!”

Clara