testimonial„Dragă Iulian,

Este pentru prima dată când participăm la un astfel de curs și nu ne pare deloc rău de investiția făcută, pentru că a meritat! Mulțumim, mulțumim, mulțumim!

Câtă blândețe și bunătate în vorbele și atitudinea ta și a celorlalți! Noi nu suntem obișnuiti cu așa ceva, pentru că mediul în care am trăit și am lucrat, ne-a învățat altceva și altfel, iar asta nu a fost decât calea cea GREA. La noi este mult de lucrat, pentru că avem programe vechi, multe și foarte grele, dar nu ne pierdem speranța.

De ceva vreme nu mai suntem activi (pensie și șomaj) și asta ne-a făcut să intrăm într-un proiect de afaceri nou pe piața noastră, dar, din păcate, nu se leagă nimic, nimic (știu că mă invalidez și nu este bine, dar lucrează programele vechi) 🙁

De atunci nu facem altceva decât să curățăm și să facem tot ce ne-ați învățat. Este mai greu cu detașarea, dar lucrăm, lucrăm și cu siguranță vom găsi pacea.

Sunt multe de spus, dar foarte important este că poate a sosit timpul pentru noi să vedem, să auzim și să facem altfel lucrurile. Să ținem aproape și ne va fi bine!

Mulțumim!

Te iubim!”

Elena și Florian