evenimente_workshop2 006 - Copy - CopyPentru mine, cursul a fost o experiență miraculoasă, brodindu-se perfect cu ceea ce fac eu acum (workshop-uri de autocunoaștere și dezvoltare personală) și cu munca permanentă cu mine.

Deși cele mai multe noțiuni îmi erau cunoscute, mi-am spus că o să ascult cu inima și așa am și făcut. Astfel, am avut oportunitatea de a “auzi” altfel anumite lucruri și de a le integra profund în ființa mea.
Practic, după această experiență mă simt nelimitată cu adevărat, pentru că sunt mult mai prezentă la faptul că eu sunt responsabilă pentru tot. Că tot ce este, este pentru eu am creat. Asta nu mă face slabă, ci îmi dă o putere incredibilă.

După curs, am început să practic, să adaug la munca zilnică cu mine și aceste noi unelte Ho’oponopono. Și, foarte rapid (chiar de a doua zi), am primit confirmarea că funcționează. Mai întâi, am făcut o viroza și mă simțeam atât de rau, încât am fost tentată să rămân în pat. Am ales însă să mă ridic și să vorbesc cu “boala” mea: iartă-mă, te iubesc, înțeleg că ai venit să-mi arăți ceva, îmi pare rău pentru tot ce e în mine și a creat asta, etc… În câteva ore, mi-am revenit complet.

După vreo două zile, am făcut infectie urinară, care a “plecat” tot în câteva ore, timp în care am practicat, practicat, practicat … Mi-am spus: Wow! e foarte tare!

Ce e special la Ho’oponopono? Este o cale foarte simplă, scurtă și rapidă către toate resursele nelimitate pe care le deținem fiecare dintre noi!

Îți mulțumesc!
Te iubesc!
Îmi cer iertare!
Nicoleta Svarlefus
astrolog, self-help consultant