testimonial

„Aloha!

Pentru mine, acest curs a început să însemne mult încă din momentul în care m-am așezat pe scaun, la Cluj, și auzeam vocea care vorbea cu mințile noastre, ale celor din sala de curs. Am ajuns puțin obosită la curs, dar, găsind acolo atâția oameni interesați de acest curs, mi-a accentuat setea de a asculta. După curs, când am pornit spre Baia Mare, deși era noapte, mă simțeam foarte fresh, (știi cum te simți dimineața, după ce te speli pe față) și plină de energie. Un curs minunat!

Mabel părea ca un înger, vocea ei caldă parcă venea de sus. Minunat! Cât despre curs, Wow!! Mai vreau!! Încep să mă descopăr ca om, încep să știu să controlez anumite stări. Mă simt foarte bine. Echipa voastră, fiecare cu responsabilitatea lui, a fost minuna. Aplic metodele din manuale și am început să vorbesc cu copilul din mine.

După ce am plecat de la curs, am luat un taxi de la hotel care să ne ducă la aeroport. Eu stăteam pe bancheta din spate și mă jucam cu brățara pe care am achiziționat-o la curs, cea cu crinul. Miam adus aminte de copil și am hotărât să mă joc cu el. L-am întrebat dacă nu vrea să ne jucăm. Nu mi-a răspuns, l-am mai întrebat o dată, iar nu a răspuns, apoi i-am cerut iertare că l-am abandonat și am început să îi pun întrebări: „Copil drăgălaș, știi unde mergem acum?” … nimic. Am mai întrebat o dată … „Știi unde mergem acum? Șoferul taxi-ului s-a oprit 3 secunde și eu m-am uitat în jur așteptând un răspuns. Și am primit răspunsul. In acele 3 secunde am zărit un panou publicitar imens pe care scria „Aeroport Băneasa” și pe care era desenat un avion imens. M-am bucurat.

Exerciții fac zilnic. Sunt mai mult decât încântată și iubesc că fac parte dintre oamenii care doresc să se cunoască mai mult pe ei înșiși. 

O seară minunată!

Cu respect, îți dorește Alexandra

Pacea Eu-lui”