Mabel-Katz (1)

Călătoriile mele prin Europa și Israel în ultimile săptămâni, alături de minunații însoțitori, mi-au oferit atât de multe ocazii să spun “Mulțumesc!”

Câteodată călătoritul poate fi o provocare, ca de exemplu atunci când mi s-au furat pașaportul și telefonul în Olanda. Am spus “Mulțumesc!”. Să spui “Mulțumesc!” când ai probleme este o parte foarte importantă a Ho’oponopono.

Mulțumesc!” înseamnă să te detașezi de ceea ce pare a fi o problemă și permite inspirației să intervină cu răspunsul și soluția perfectă pentru “problema” noastră. Spune “Mulțumesc!” fără a fi atașat de problemă și fără așteptări. Spune “Mulțumesc!” în timp ce ești deschis și flexibil.

Habar nu ai ce urmări poate avea acest “Mulțumesc!”. Fii pregătit pentru miracole.

Mulțumesc!” înseamnă să te detașezi de opinii și judecăți, să conștientizezi că nu știi nimic. Spunând “Mulțumesc!” permitem acelei părți din noi care știe mai bine și are soluția tuturor problemelor noastre, să intervină, să ne inspire și să ne aducă ceea ce este potrivit și perfect pentru noi la momentul oportun.

TREZEȘTE- TE! Exerseazăți LIBERA voință, LIBERA alegere! Conștientizează puterea gândurilor tale! Tu ești creatorul și creezi prin propriile gânduri care sunt ca niste magneți; întrebă – te: „Ce atrag eu în viața mea acum?” și vei afla ce gândești.

De exemplu, dăți seama de gândurile tale despre recesiune și cum te-ai decis să te raportezi la aceste gânduri, aceleași gânduri sunt motivul pentru care reacționezi într-un anumit fel. Acest mod de a fi, îți provoacă o recesiune interioară. Aceasta este singura formă de recesiune existentă. Nu există acolo în lume! Numai gândurile cărora alegi să le dai credibilitate există.

Aceasta este VREMEA TA, momentul să profiți de oportunități. Aceste oportunități există peste tot în jurul tău, dar tu nu le vezi pentru că ALEGI să acorzi atenție știrilor. Astfel ai hotarât să cumperi vești proaste.

Le-ai dat putere știrilor. Consideri că media știe mai bine și că te ajută menținându-te informat și hrănindu-ți temerile. Niște oameni atât de buni în serviciul comunității! Nu te-ai gândit niciodată că industria știrilor face bani pe baza temerilor și îndoielilor tale, dar, din fericire, te poți ajuta să scapi de acestea chiar în acest moment.

Acesta este momentul perfect pentru a o lua de la capăt. Aici există o oportunitate pentru un nou început, o șansă de a face ceva diferit. Acesta este momentul să fiți mai deschiși, flexibili şi creativi.

Ar putea fi momentul propice pentru a vă crea propriul produs, să începeți să credeți în voi și în propriile capacități, de a deveni întreprinzători. Acesta este timpul pentru micii întreprinzători să facă lucruri MARI!

Nu îți poți permite să fii distras de știri. Ai prea multe de făcut și atât de puțin timp.
Acum este rândul tău. Lasă un comentariu prin care ne spui ce faci tu pentru a porni de la capăt!

Mabel Katz

Articol preluat de pe www.hooponoponoway.com