ihaleakala_hew_len

Iată un fel în care putem abuza de bani:

Ai câștigat bani și apoi cumperi lucruri cu cardurile de credit. Asta îți stârnește interesul și așa ajungi să abuzezi. Dacă ai datorii și ai dobânzi de plătit, atunci acesta este un abuz. Și dacă abuzezi de bani, cum spune și Mabel, “nu-i vei mai avea pe viitor”.

Deci, trebuie săți schimbi relația cu banii și nu poți face asta decât vorbind cu ei “Îmi pare rău, vă rog să mă iertați pentru că nu vă folosesc într-un mod corespunzător, că fac abuz de voi, că vă cheltuiesc pe lucruri de care nu am nevoie, pentru că eu cumpăr asta și aia! Îmi pare rău, vă rog să mă iertați, mulțumesc!”

Uite o unealtă cu care putem lucra contra abuzului de bani. Mintea ta spune: “Umplu mental un pahar cu suc de portocale până la refuz”. Sucul de portocale reprezintă lumina soarelui lui Dumnezeu. Mental, umple-l şi asemănați identitatea banilor cu sucul de portocale. Apoi, banii vor spune “Ahhhh! Sunt într-o stațiune!”, ceea ce este opus cu a fi răpit și violat. Banii se simt răpiți şi violați ca și femeile atunci când sunt abuzate. Dacă nu vom avea grijă de femei, acestea nu ne vor mai fi în preajmă. Așa se întâmplă și cu banii: trebuie să avem grijă de ei!

Dr. Ihaleakala Hew Len

Articol preluat de pe hooponoponoway.com