1218200_f260

Pe măsură ce greșelile sunt transformate în dragoste prin curățare, situației i se permite să se desfășoare în mod divin, perfect. Și tot așa se întâmplă cu orice relație sau situație din viețile noastre, indiferent care ar fi aceasta.

Gestionarea situației prin gândire cauzează haos şi confuzie. Mai întâi de toate, gândirea se ocupă doar de efectele percepute, nu de cauze, așa cum face curățarea.

Gândirea vine de la “Eu știu!”, deși doar Dragostea știe cu adevărat. Gândirea privește în afara sinelui. Curățarea (Ho’oponopono) funcționează în interiorul sinelui unde amintirile sunt cauza problemelor noastre, bolii și morții.

Gândirea este despre a avea dreptate, despre a fi pe poziție și impunerea punctului de vedere.

Curățarea (Ho’oponopono) este despre aducerea păcii într-o situație, pace dincolo de orice înțelegere și este urmată de soluțiile perfecte și corecte.

Gândirea este agresivă, spune celeilalte persoane despre ce este vorba. Gândirea îndepărtează indivizii unul de celalalt.

Curățarea (Ho’oponopono) este pacea dincolo de orice înțelegere. Este calea spre iubire, mântuire și înțelepciune.

Gândirea înseamnă încercarea de a înțelege natura lucrurilor, ceea ce este dincolo de capacitatea intelectului. Ea duce la dobânditea unei cunoașteri care se schimbă continuu.

Curățarea este despre dragoste, a-i da voie dragostei să transforme amintirile în dragoste. Şi se face cu dragoste. Curățarea este despre crearea unei relații pașnice şi minunate cu dragoste pentru tot și toți.

Dr. Ihaleakala Hew Len