does-she-know-02-ocean-girl-looking-out-to-seaÎn Ho’oponopono, așteptările sunt amintiri. Ho’oponopono ne arată că aceste amintiri sunt acea parte din noi care crede că știe care sunt rezultatele corecte, cum ar trebui să fie lucrurile și ce este bine sau rău.

Nu putem evita să avem așteptări, dar când acestea intervin, poți curăța și te poți detașa de ele. Apoi, vei fi deschis, precum un copil, neștiind ce urmează să vină.

Ho’oponopono este ca și magia. Când practici Ho’oponopono fără a aștepta anumite rezultate, vei experimenta cele mai bune rezultate. De aceea, de multe ori spunem:Așteaptăte la miracole!”. Dar curăță în continuare, astfel încat să poți vedea cu adevărat minunile. Pentru că, în mintea ta, poate crezi că ştii care ar trebui să fie miracolul, când să apară şi cum ar trebui să arate acesta.

Deci, treaba ta este să te detașezi și să fii deschis pentru a primi. Ca și cum ai călători înapoi în timp, pentru a fi din nou copil.

Îți amintești acele zile?

Trebuie să fii dispus să te joci, să visezi și să râzi mai mult când lucrurile nu merg așa cum îți dorești și observi că te superi (teodată nu te poți abține). Poți să depășești mai repede momentul întorcându-te înapoi la joc, visare și râs. Trăind clipa!

Nu trăi în trecut și nu-ți face griji cu privire la viitor!

Detașează-te de programele care îți spun la ce ar trebui să te aştepți în viață, joacăte ca un copil din nou.

Mabel Katz