hooponoponosibanii

Chiar dacă răspunsul tău este “DA!”, faptul că nu ai bani este pentru că nu ești dispus să faci tot ceea ce este nevoie.

Am fost atentă și am observat atitudinea oamenilor din jurul meu care se plâng de lipsa banilor. Îmi pare rău pentru ceea ce este în mine care îi face să nu aibă bani.

Așa cum mă învaţă Ho’oponopono, îmi asum 100% responsabilitatea pentru asta, dar aș dori să vă împărtășesc ceea ce am observat.

Uneori, oamenii nu pot vedea imaginea de ansamblu și nu sunt dispuși să facă lucruri care nu le sunt pe plac: nu stau peste program la serviciu sau nu lucrează și în week-end. Dacă intervievezi oameni care au reușit în viață sau au bani, te asigur că îți vor spune că au făcut sacrificii pentru a ajunge acolo.

Când poți vedea imaginea de ansamblu, nu vei considera ceea ce faci “sacrificiu”, deoarece nu vei judeca prin prisma a ceea ce faci acum. Când ai claritate asupra scopului tău, nd faci ceea ce iubești să faci, nu o vei numi „muncă” sau „sacrificiu”.

Uneori trebuie să faci anumite lucruri care nu-ți plac pentru a obține rezultatele pe care le cauți. Poate că este necesar să te întâlnești cu situații incomode de mai multe ori pentru a obține rezultate uimitoare.

Am observat că mulți oameni au opinii și judecăți. Ei sunt primii care critică. Știu exact ce și cum ar trebui să facă alți oameni. Aceştia nu sunt dispuşi să se uite la ei înșiși și să fie mai umili.

Pentru a putea face ceea ce îți place, de multe ori este necesar să faci lucruri care nu îți sunt pe plac, dar, uitându–te la imaginea de ansamblu, vei învăța să le accepți, pentru că te ajută săți realizezi scopul.

Partea frumoasă în Ho’oponopono este că nu ai nevoie să vezi imaginea de ansamblu, pentru că acea parte din tine care te cunoaște mai bine o vede. Așteaptă doar ca tu să-i dai permisiunea pentru a-ți aduce oportunitățile corecte.

Fii dispus să cureți cu oportunitățile ce apar în viața ta (sub diferite forme). Fii deschis. Renunță la opinii şi judecăţi și vei vedea cum ușile încep să se deschidă atunci când te aștepți cel mai puțin.

Mabel Katz

Articol preluat de pe www.hooponoponoway.com