liz1

Participarea în absență la cursurile Ho’oponopono a început acum mai mulți ani, atunci când o femeie din Israel, care obișnuia să vină la cursurile mele din California, s-a mutat înapoi în Israel. Era ingrijorată că nu va mai putea participa și a întrebat dacă ar putea să participe în absență.

L-am întrebat pe Dr. Ihaleakala și, după ce a verificat, a spus: “Este foarte inspirată! Spune-i că DA, de fapt va primi exact aceleași beneficii pe care le va primi orice participant!”

Știu că sună ciudat pentru intelectul tău: “Să particip la un training fără să fiu acolo în persoană și totuși să primesc toate beneficiile?”

Dar, după cum bine știi, intelectul nu va înțelege niciodată.

Și, dacă nu mă crezi, citește ce au spus cei care au participat în absență:

Am participat în absență din Hawaii. În ziua cursului, deși am fost într-o situație extem de tensionată, am simțit o stare foarte puternică de calm și pace și nu știam de unde venea.

Love & Aloha ~ Justine, Hawaii

Bună Mabel! Bună tuturor!

M-am înscris în absență la cursul Ho’oponopono din România din februarie. În ziua respectivă curățam ca de obicei când, deodată am siit ceva cu totul diferit. Nu știu cum să descriu situația, dar parcă o povară foarte grea s-a șters din sufletul meu. De asemenea, am o foarte mare încredere în mine și simțeam că nu sunt singur și că Universul mă sprjină.

Îți mulțumesc Mabel pentru acestă idee. Asta a fost o experiență extraordinară în viața mea.

Te iubesc! ~Norbert, United Kingdom

Suntem urmăriți și observați 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și Universul îți va oferi în funcție de cât ești tu dispus să oferi, în funcție de încrederea, angajamentul și aprecierea ta.

Este același motiv pentru care nu vei înțelege și nu vei experimenta beneficiile dacă nu plătești pentru training.

Informația nu este transmisă doar prin cuvânt, iar fiecare primește ceea ce este corect și perfect pentru el, nu de la mine ci de la Divinitate.

Dacă asta rezonează cu tine, “nu te gândi” la asta, ci vino măcar în absență dacă nu poți ajunge fizic. Lasăți spiritul să te ghideze!

Mabel Katz

Participarea in absenta la cursurile de ho’oponopono a inceput acum mai multi ani, atunci cand o femeie din Israel care obisnuia sa vina la cursurile mele din California s-a mutat inapoi in Israel. Era ingrijorata ca nu va mai putea participa si a intrebat daca ar putea sa participe in absenta.

L-am intrebat pe Dr. Ihaleakala si cand el a verificat a spus “Este foarte inspirata! Spune-i ca DA, de fapt va primi exact aceleasi beneficii pe care le va primi orice participant”

Stiu ca suna ciudat pentru intelectul tau „Sa particip la un training fara sa fiu acolo in persoana si totusi sa primesc toate beneficiile?”

Dar dupa cum bine stii intelectul nu va intelege niciodata.

Si daca nu ma crezi citeste ce au spus cei care au participat in absenta.

Am participat in absenta din Hawaii

In ziua cursului desi am fost intr-o situatie extem de tensionata am simtit o stare foarte purtenica de calm si pace si nu stiam de unde venea.

Love & Aloha ~ Justine, Hawaii

Buna Mabel, Buna Tuturor

M-am inscris in absenta la cursul de Ho’oponopono din Romania din februarie.

In ziua respectiva curatam ca de obicei cand deodata am sintit ceva cu totul diferit. Nu stiu cum sa descriu situatia dar parca o povara foarte grea s-a sters din sufletul meu. De asemenea am o foarte mare incredere in mine simiteam ca nu sunt sunt singur si ca Universul ma sprjina.

Iti multumesc Mabel pentru acesta idee. Asta a fost o experienta extraordinara in viata mea.

Te iubesc! ~Norbert, United Kingdom

Suntem urmariti si observati 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si Universul iti va oferi in functie de cat esti tu dispus sa oferi in functie de increderea, angajamentul si aprecierea ta.

Este acelasi motiv pentru care nu vei intelege si nu vei experimenta beneficiile daca nu platesti pentru training

Informatia nu este transmisa doar prin cuvant, iar fiecare primeste ceea ce este corect si perfect pentru el, nu de la mine ci de la Divinitate.

Daca asta rezoneaza cu tine „nu te gandi” la asta, ci vino macar in absenta daca nu poti ajunge fizic. Lasa-ti spiritul sa te ghideze.