Mabel_Katz

Mabel Katz în România

Cea Mai Ușoară Cale către Abundență, Pace și Fericire

Bazat pe Hoòponopono

Vei învăța să aplici Ho’oponopono pentru a reduce la tăcere vocea care îți spune „nu pot” și te împiedică să trăiești viața măreață pe care o meriți.

Blocajele care au stat în calea noastră, fie spirituale, mentale, financiare sau fizice, sunt pur și simplu amintiri care rulează în mintea subconștientă. Frumusețea și simplitatea Celei Mai Ușoare Căi către Abundentă, Pace și Fericire prin Ho’oponopono, este capacitatea sa să stearga aceste amintiri și să le înlocuiască cu o nouă deschidere către inspirația pentru o viață perfectă.

Acest seminar a fost creat de Mabel Katz, speaker si autor recunoscut international după aproape 20 de practica susținută și aplicare a principilor Hooponopono în viața personală și afacerile sale.

Lărgește-ți orizontul și află cine Ești TU cu Adevărat

Dacă îți dorești mai multă bucurie în viața ta personală, satisfacție în carieră și în afaceri, succes, bani, liniște și relații armonioase ar trebui să participi la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să faci ca toate acestea să facă parte din realitatea ta de zi cu zi și mult mai mult decât atât.

Detașează-te de trecut. Trăiește în prezent și schimbă-ți viața pentru totdeauna:

Exerciții transformaționale concepute să te sprijine să identifici și să cureți ”programe vechi” ce vin din gânduri limitative care s-au înregistrat profund în mintea subcontientă și te împiedică să obții ceea ce îți doresti…

Învață practici prin care să-ți crești exponențial nivelul de creativitate și inspirație, astfel încat ideile geniale să-ți vină cu ușurință și să poți avea încredere în fiecare pas pe care îl faci.

Îți poți imagina

  •  Să fii compensat în cariera ta in functie de adevărata ta valoare?
  •  Să obții bogăție și libertate financiară?
  •  Că trăiești o viata mai sanatoasa?
  •  Relații împlinite și armonioase?
  •  Că râzi mai mult?
  •  Că găsești cu ușurință soluțiile prin care toată lumea câștigă, chiar și în cele mai dificile și provocatoare probleme atât personale cat și de afaceri.
  •  Atragerea fără efort a tot ceea ce este corect si perfect pentru tine?
  •  TU fiind mpacat și împlinit, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău?

Dacă poți, atunci acest seminar îți va tranforma viziunea în realitate.

 cea mai usoara caleVei experimenta:

Exerciții transformaționale interactive, concepute pentru a te ajuta să identifici și să reduci la tăcere „benzile vechi”, mesajele limitative care au rulat continuu în fundal și te-au împiedicat să ai tot ce îți dorești.

Metode de te conecta la creativitatea și inspirația ta, astfel încat ideile geniale să-ți vină cu ușurință și să poți avea încredere în fiecare pas pe care îl faci

Cum ne trag înapoi unele tipuri de amintiri

Amintirile sunt foarte puternice. Anumite tipuri de amintiri rulează iar și iar în viețile noastre, făcându-ne să repetăm același comportament și să producem aceleași rezultate. Cu toate acestea, puteți învăța tehnici de la prelua controlul prin curățarea acestor amintiri puternice și permițând inspirației să devină ghidul tău.

Extinde-te către cine ești tu cu adevărat

Pentru a putea sa manifești, trebuie să te întinzi și să ieși din zona ta de confort. Trebuie mai întâi să faci loc astfel încât să poți atrage mai mulți bani, succes, bogăție, siguranță și relații minunate în viața ta. In acest seminar, vei avea posibilitatea să te întinzi și efectiv să experimentezi cine esti tu cu adevarat. Vei învăța cum să lucrezi cu legea universală efortului minim, astfel încât să poți atrage cu ușurință ceea ce este corect și perfect pentru tine.

Ești gata să experimentezi viața așa cum ți-ai imaginat-o?

Dacă ceea ce cauți este mai multă bucurie personală, satisfacția în muncă, succes, bani, liniște si relatii armonioase, participă la acest seminar interactiv, unde Mabel îți va arăta cum să obții toate acestea, și mult mai mult, ca parte a realității tale de zi cu zi practicând Ho’oponopono.

Lasă-ne datele tale de contact și te vom informa imediat ce vom stabili urmatorul curs

(dată estimată octombrie – noiembrie 2018)