Aloha!

mabel-katz-ihaleakala-hew-lenHo’oponopono este o străveche artă Hawaiiană de rezolvare a problemelor care, deși este foarte simplă, este extraordinar de eficientă în a crea mai multă pace și fericire în viețile noastre.

În acest video-curs gratuit de Ho’oponopono îți voi explica elementele de bază, astfel încât să poți începe chiar acum să practici această artă pentru a atrage mai multă pace, fericire și abundență în viața ta.

Numele meu este Mabel Katz și practic de 19 ani acestă artă Ho’oponopono care mi-a schimbat viața. Acum 19 ani, părea că am tot ce îmi trebuie: casă, mașini, familie și carieră, dar cu toate acestea am realizat că eram foarte nervoasă si nefericită … dar după antrenamentul în Ho’oponopono cu Dr. Ihaleakala Hew Len a început o nouă versiune a vieții mele, mult mai ușoară și plină de bucurie.

A fost o experiență transformațională atât de puternică, încât mi-am dedicat viața pentru a face cunoscută această artă în întreaga lume și de atunci oportunitățile au apărut miraculos, reușind să public 5 cărți și să predau Ho’oponopono în peste 21 de tări – ESTE ATÂT DE PUTERNIC!

„Ai observat că de fiecare dată când apare o problemă ești și tu acolo?”
– Dr. Ihaleakalá

Ho’oponopono funcționează pentru toată lumea și pentru orice fel de problemă.

Mă bucur foarte mult că îți pot împărtăși câteva dintre aceste unelte simple, ușoare și gratuite dar totuși foarte eficiente pentru a obține cu ușuință ceea ce îți dorești în viață.

În acest curs gratuit format din 4 videoclipuri vei învata:

  • De unde vine Ho’oponopono?
  • Cine sunt EU? (Cea mai importantă întrebare)
  • Ce este cu adevărat o problemă?
  • Cum funcționează și cum practic Ho’oponopono?

Completeaza formularul de mai jos pentru a obține accesul la acest curs

Important! – Dacă linkul din mesajul de confirmare primit nu funcționează – marcați mesajul ca nefiind spam. În special pentru adresele de mail pe yahoo.

 

Înscrie-te la cursul gratuit!

Completează câmpurile de mai jos pentru a obține accesul la cursul video gratuit

Adresa ta de e-mail va fi folosită doar pentru a-ți trimite informațiile de acces la cursul video Ho’oponopono și/sau (în funcție de ce anume bifezi) newsletter-ul cu articolele și noutățile Ho’oponopono România. Te poti dezabona oricând folosind linkul de dezabonare ce va fi inclus în fiecare newsletter.