Îţi poţi imagina o sală plină de oameni care practică Ho’poponopono, care curăţă şi împărtăşesc experientele?

Este o excelentă oportunitate de a aprofunda curăţarea Ho’oponopono.
Este şansa ta să

  • primeşti răspunsurile la întrebari
  • obţii mai multă claritate
  • mergi mai adânc în curăţare
  • înveţi să aplici uneltele Hooponopono moment de moment

Aşa cum ştii, am abilitatea de a explica Hooponopono într-un mod foarte practic, uşor şi eficient.
În acest seminar nu vor fi studenţi noi. Asta ne va da posibiliatea să încercăm noi procedee şi unelte care ne vin prin inspiraţie şi să vedem ce funcţionează si ce nu funcţionează pentru noi.
Pentru că ai practicat vei şti deja locurile şi momentele în care te-ai blocat, şi te voi ajuta sa treci peste ele.
La acest seminar vor participa oameni din toată lumea şi vom avea astfel şansa de a tăia corzile dintre noi şi cu stramoşii nostrii.
Nu-i da voie intelectului să-ţi stea în cale.
Renunţa la scuzlele legate de timp şi bani

“Sufar cand aud oameni spunand ca au asistat la un singur curs de Ho’oponopono si stiu deja tot si nu mai au nevoie sa mai faca un alt curs.

     Eu am pierdut numaratoarea cursurilor pe care le-am urmat in ultimii 15 ani, alaturi de doctorul Hew Len, si sincer va marturisesc ca inca nu pot supune ca stiu tot. V-as minti daca v-as spune ca eu stiu ce este Ho’oponopono. Ho’oponopono nu poate fi inteles, mintea omeneasca nu-l va intelege niciodata.

     Inca asist la cursuri de fiecare data cand am ocazia, alaturi de invatatorul meu Ihaleakala pentru ca noi toti avem nevoie sa ne reamintim, si de fiecare data cand fac asta, Ihaleakala ma intreaba: Ce ai invatat astazi? Si da, are dreptate: mereu inveti cate ceva nou, ca atunci cand recitesti o carte de exemplu. Puteai sa juri ca nu era acolo prima oara cand ai citit.

     Cu cat curatam mai mult cu atat suntem mai deschisi sa auzim ceea ce nu puteam intelege inainte. Niciodata nu suntem la fel iar cursurile nu sunt niciodata aceleasi. Nu avem un suport de curs. Cum spune si Ihaleakala, noi venim la cursuri sa vedem ceea ce urmeaza sa se spuna. Numai Dumnezeu stie ce trebuie sa auda oamenii din sala.

     Am fost acasa in Los Angeles numai pentru o zi si am avut ocazia sa petrec cateva clipe cu profesorul meu Ihaleakalá, care a spus ca paream foarte fericita. Mi-a adresat obisnuita intrebare: “Ce ai mai invatat despre tine in ultimile cursuri pe care le-ai sustinut?” I-am raspuns ca am observat ca eram capabila sa raman calma si constienta mult timp si ca din aceasta cauza eram capabila sa asimilez din ce in ce mai mult si sa fiu mai detasata si deci mai fericita.

     Deasemenea, un mare dar al seminariilor pe care le sustinem sunt amintirile de care scapam (tot ce stergem) in timpul cursului. Doar pentru ca tu apari! Dumnezeu ne priveste si bazandu-te pe angajamentul si pe bunavointa ta de a-ti investi timp si bani, vei primi totul multiplicat. Dumnezeu va face asta pentru tine pentru ca ai decis sa participi iar si iar.

De fiecare data cand participi, te simti liber, mai impacat cu tine si mai fericit! ”

Mabel Katz

Seminarul se adreseaza persoanelor care au participat la un Curs de Baza Ho’oponopono sustinut de Mabel, Dr. Ihaleakala Hew Len, Foundation of I Inc sau IZI LLC