md_mabel_katz_19

Mabel Katz, A.B.A., E.A.

Mabel este un speaker de renume mondial, leader de seminarii, gazdă a unei emisiuni televizate, autor de cărți și consultant. Ea aplică cunoașterea sa, introspectivele, experiența și abilitățile sale pentru a sprijini creșterea productivității atât la nivel individual, cât și pentru afaceri. Pentru munca sa extraordinară, a câștigat o recunoaștere internațională.

Mabel este specializată în corporate training, discursuri motivaționale, seminarii inspiraționale și “Self-identity” (Cunoașterea sinelui) prin Ho’oponopono, ea antrenându-se în ultimii 11 ani cu Dr. Ihaleakala Hew Len.

În țara sa natală, Argentina, Mabel a devenit contabil public certificat (CPA). A emigrat în Statele Unite în 1983 unde a primit acreditare pentru funcția de contabil al afacerilor. A lucrat pe postul de contabil senior în domeniul taxelor pentru mai mult de doua zeci de ani în California. Ca agent înrolat (EA), a reprezentat anumiți clienți înainte de Serviciul Intern al Veniturilor.

În 1997, Mabel și-a înființat propria companie, Your Business Inc., un pas care nu doar a dus la creșterea succesul său, dar și la îmbunătățirea abilității sale de a lucra mult mai direct cu alte persoane. Compania sa a prosperat atât datorită ajutorului pe care l-a oferit afacerilor abia începute să se dezvolte și să crească, cât și asistării planurilor antreprenoriale și executării de sisteme și programe financiare și de taxe. Ca profesor adjunct și orator invitat in programul Pepperdine Business Certificate, Mabel este o parte din echipa de experți din industrie, predând un curs de opt săptămâni pe tema “Planificare și implementare strategică”. Activitatea sa se concentrează pe domeniul contabilității și al taxelor pentru afacerile mici.

De-a lungul carierei sale, Mabel a reușit să integreze și să aplice efectiv un număr innăscut de resurse incluzând talentul organizatoric excepțional, aptitudinea lucrului simultan la mai multe proiecte și cu mai mulți participanți, negocierea de contracte și o percepție subtilă a mediului de afaceri. Ea aduce toate acestea în lucrul cu clienții săi, își prezintă seminariile sau motivează audiențe mari și mici. Datorită faptului că activează ca femeie într-un domeniu dominat de bărbați, al contabilității și finanțelor, sfaturile sale întotdeauna se vor baza pe o experiență solidă și de actualitate.

În plus, față de succesele sale în afaceri, Mabel este recunoscută în domeniul eficacității personale datorită seminarelor sale unice adresate atât corporațiilor, cât și persoanelor individuale. Bazat pe principiile Ho’oponopono, un sistem pentru stabilirea țelurilor și obținerea de rezultate, aceste seminarii sunt eficace în accelerarea productivității și promovarea responsabilității. Mabel a creat și continuă să producă și să găzduiască un show de televiziune inovativ, Despertar (Awakening), care este recunoscut și în același timp influent în comunitatea latino din Los Angeles.

Ca rezultat al realizărilor sale în afaceri și personale și al generozității în spirit, Mabel este recunoscută la nivel național și local. Din 2005 este cunoscută ca Femeia de Afaceri a Anului de către Camera de Comerț LA Metropolitan și a obținut premiul Sol Azteca și prestigiosul premiu Latin Business Association’s Members Choice. În 2006, a fost una dintre cele numai nouă femei din lume care a obținut râvnitul premiu Anna Maria Arias Memorial Business Fund.