tajemstvi-jednoduche-cesty12

Mulți dintre voi întreabă de unelte. Care sunt uneltele Ho’oponopono?

Uneltele Ho’oponopono sunt atât de ușoare, încât nu ne credeți că funcționează. Așa că, trebuie să le încercați voi înșivă, să vedeți rezultatele pe care le obțineți.

Dar, țineți minte: în Ho’oponopono, ca și în orice altceva, este foarte important: FĂRĂ AȘTEPTĂRI !

Nu știi ce e bine și perfect pentru tine, deci, cum ai putea să știi ce trebuie să facă sau cum ar trebui să funcționeze?

„Mulțumesc!”, „Te iubesc!”

Poți doar să spui „Mulțumesc!”, poți să spui „Te iubesc!” și cureți. Nu trebuie să repeți patru cuvinte anume sau o frază lungă și nici nu ai nevoie să știi cu ce anume cureți. Pentru că există o parte din noi care știe totul.

Această parte din noi așteaptă doar să-i dai permisiunea să rezolve pentru tine, să te ajute cu acea problemă. Are soluția perfectă pentru probleme și răspunsul perfect pentru toate întrebările tale.

Deci, pentru a exemplifica, îți pot sugera să spui „MULȚUMESC!”

Când spui „MULȚUMESC!”, când spui „TE IUBESC!”, tu apeși tasta „Delete” (șterge). Pentru că, adu-ți aminte, orice pare a fi acolo, în afara mea, sunt doar gândurile mele despre ce este în afara mea.

Întrerupătorul

Hai săți spun cum funcționează această unealtă: spunem că intri într-o cameră în care este întuneric. Indiferent de cine aprinde lumina (folosește întrerupătorul), o aprinde pentru toată lumea, pentru că lumina nu discriminează, cum facem noi. Toată lumea va primi ceea ce este bine și perfect.

Pentru a folosi această unealtă, trebuie doar să spui în gând “Întrerupător”.

Așa că, dacă ai copii, dacă ai un soț, un șef, indiferent cine este, funcționează pentru toată lumea. Pentru că tu faci asta pentru tine, tu aprinzi lumina pentru tine, orice se șterge de la tine, se șterge și de la ei.