Water droplet

Acest an va marca sfârșitul primului și începutul celui de-al doilea an de practică Ho’oponopono – de detașare.

Acum un an, un prieten bun mi-a spus: “Am o carte pentru tine, Cea Mai Ușoară Cale” de Mabel Katz. Este singura carte pe care trebuie să o citești despre Ho’oponopono”. Știam puțin despre Ho’oponopono și imediat mi-am comandat cartea, am citit-o într-o singură ședință și m-am simțit schimbat pentru totdeauna. Încrezător, mai fericit, mai iubitor doar de la faptul că am citit-o o singură dată.

Apoi am fost inspirat să o sun pe Mabel, să-i mulțumesc pentru carte și am fost surprins să primesc un răspuns călduros și plin de energie.

Curând după ce am aflat de cursurile sale, m-am înscris la primul program. Am continuat cu participarea la cursurile ei pe tot parcursul anului trecut, precum și la seminarul cu Dr. Ihaleakala Hew Len. Făcând acestea, am făcut multe schimbări în viața mea. Unii ar spune că a trecut un an dificil, dar cum am învățat, “O problemă este o problemă doar dacă spunem sau credem că este o problemă. Cum putem reacționa la această problemă este de multe ori problema.” Știu că Dr. Hew Len și Mabel au dreptate când spun uneori că este “ușor de spus, greu de făcut” … dar de fiecare dată când utilizez uneltele mele de curățare, experimentez o încredere din ce în ce mai mare în ceea ce Divinitatea a planificat pentru mine.

Cu toate că, la prima vedere, a părut un an “înfricoșător”, privind retrospectiv, anul trecut a fost plin de multe binecuvântări. Întotdeauna am fost dependent de alții din punct de vedere financiar și casa mea a fost pusă pe piață vara trecută. Am curățat, cerându-i Divinității să se vândă casa la momentul potrivit astfel încât aș putea găsi un alt loc să închiriez la momentul oportun și exact asta s-a și întâmplat. Așa cum o ușă s-a închis, o alta nouă s-a deschis – independența.

Acest eveniment în sine (în timp ce curățam în permanență) a adus multe lucruri bune și, dacă mă uit înapoi, unul din lucrurile de care eram îngrozit a fost dependența mea de pastile și imposibilitatea de a mă lăsa timp de mulți ani. Într-o zi, în această toamnă, m-am trezit și mi-am dat seama că mi-a ajuns și pur și simplu m-am oprit.

Din nou, sunt mai independent. Cred folosirea apei albastre solarizate și faptul că am curățat, atât eu, cât și ceilalți participanti din cursurile lui Mabel, m-au ajutat să mă eliberez. Subconștientul meu, Unihipili, nu se mai simte sufocat. Acum sunt însetat de independență și de a afla cine sunt cu adevărat.

Am reușit să mă detașez de cei 19 ani de relație cu partenera mea. Am fost alături de ea când a trecut prin probleme grave juridice, precum și alcoolism și, privind înapoi, sunt recunoscător pentru oportunitatea de a curăța tot ceea ce este în mine care a creat atât această problemă, cât și orice altceva ce îmi apare ca experiență de viață. Încă o dată, am fost destul de speriat la început, dar curățarea și încrederea în Divinitate și în acea parte din mine care știe mai bine, mi-au adus Pace.

Nu mă mai chinui și nu mă mai concentrez să iau cea mai bună decizie – doar curăț, observ și mă detașez. Este miraculos să observ cum lucrurile s-au aranjat pefect până în prezent și acum am cu adevărat încredere. Atâta timp cât eu curăț și mă detașez, viața va continua să curgă prin mine.

Nu voi nega că m-aș fi abătut de la curățare dacă nu mi-ar fi reamintit Mabel.

Sunt doar gândurile tale Greg și le poți șterge. DETAȘEAZĂ-TE!”.

Mă simt binecuvântat să fiu în compania lui Mabel și a celorlalți participanți la cursuri și sunt recunoscător.

(Personal, simt că vocea lui Mabel în sine este un instrument de curățare).
Mă voi întoarce pentru a scrie mai mult … Sunt sigur de asta.

Greg