Evenimentul va fi susținut în limba engleză și va fi tradus consecutiv în limba română.

Începând de la 1100 lei 990 lei.

Preț valabil până la data de 22 noiembrie 2020 în limita locurilor disponibile.

Cauți cheia cu care să-ți schimbi viața?

Doar câteva clicuri te mai separă de bunăstare, fericire și abundență.

Ai citit zeci de cărți, ai participat la seminarii și cursuri, dar te lupți în continuare să-ți împlinești visurile?

A sosit timpul să descoperi direct de la sursă adevăratele secrete a tuturor învățăturilor privind legea atracției și arta Manifestării combinate cu Ho’oponopono.

săptămâna Miracolelor și magiei

cu Dr. Joe Vitale

Program ONLINE

23, 25 și 27 noiembrie 2020 orele 19-22

De la om fără adăpost până la om de succes, de la șomer până la cel mai cunoscut autor cunoscut la nivel mondial, Joe Vitale, a atras cu adevărat tot ce și-a dorit în viața sa, începând de la zero.

Care este secretul care i-a permis toate acestea?

Dr. Joe Vitale a studiat timp de peste 30 de ani și a scris peste 70 de cărți care au fost traduse în toate limbile lumii. El a experimentat pe propria piele și a sprijinit sute de mii de oameni să ajungă la o viață plină de bogăție atât materială cât și spirituală. A fost unul dintre principalii protagoniști ai celebrului film The Secret văzut de milioane de oameni din întreaga lume.

Acestea sunt 3 rezultate concrete pe care le vei obține din acest curs:

Cei patru pași ai trezirii:

vei învăța cum curgi conștient printre obstacolele vieții transformându-le astfel în oportunități

Cum se obțin rezultatele:

vei învăța cum să fii eroul vieții tale de zi cu zi

Metoda de a atrage și manifesta

tot ce contează pentru tine, inclusiv banii

Mai mult, mulțumită participării extraordinare a trainerilor internaționali:

Iulian Moțea

Fondatorul Ho’oponopono România și hARTA Perfecțiunii, în anul 2009 a descoperit arta Ho’oponopono și fascinat de rezultatele obținute prin această tehnică extrem de simplă dar foarte profundă și marcat de lucrul cu Mabel Katz si Dr. Ihaleakala Hew Len, a părăsit mediul de afaceri și „de multinațională” dedicându-se promovării tehnicilor și cunoașterii care i-au schimbat viața.   

Ivan Nossa

Autorul cărților de succes The Power and the Magic of Gratitude și „The Power and the Magic of Forgiveness. După cum spune Joe: „Faptul că Ivan crede în minuni și cunoaște Legea Atracției face ca viața lui să aibă o cale specială”. Până acum câțiva ani era antreprenor, atunci a decis să renunțe la tot pentru a-și împlini visul de a deveni scriitor și să răspândească mesajul de dragoste, credință și recunoștință pentru viața care i-a transformat călătoria.

Alexandra Chiru

Fondatoarea Școlii de terapii complementare Viața Conștientă, Alexandra îmbină cunoașterea științifică obținută în cariera ei de cercetător în genetică și biochimie în Japonia cu pasiunea pentru descoperirea tiparelor genetice, mentale și emoționale pentru a crea programe de terapie și coaching care să faciliteze  transformări spectaculoase și spații de vindecare și transformare radicală. Scopul ei este să aducă Magie și Armonie în orice proces, gând sau acțiune.

vei obține în viața ta:

Joe Vitale

 • Pentru prima data vei experimenta tehnici de vizualizare sub ghidarea lui Dr. Joe
 • Vei învăța să obții rezultate cu o metodă unică și originala. De asemenea vei avea experimenta practic Legea Atracției astfel încât să înțelegi cum să atragi tot ceea ce îți dorești, inclusiv bani.
 • Vei experimenta puterea grupului printr-o mediație specială ce va fi ghidată de Dr. Joe
 • Vei înțelege cum poți schimba totul în viața ta prin extraordinara putere de a dărui și îți va fi dezvăluit fundalul care l-a condus pe Joe să practice filozofia Ho’oponopono pentru a-și schimba instant realitatea.

Iulian Moțea

 • Vei experimenta cei patru pași ai trezirii 1) Victimă 2) Împuternicire 3) Predare 4) Trezire
 • Vei înțelege cum să schimbi filtrul prin care percepi realitatea astfel încât să atragi ceea ce îți dorești cu adevărat.
 • Vei primi Tehnologia prin care să poți manifesta cu ușurință Miracole și Magie în viața ta.
 • Îți vei dezvolta capacitatea de a recunoaște miracolele care se întâmplă zilnic în viața ta.

Ivan Nossa

 • Vei învăța cum să te scuturi de frica de schimbare acceptând și iubind viața moment de moment.
 • Îți vei schimba percepția asupra realității prin puterea și magia recunoștinței.
 • Vei face un pas „mai departe” și vei găsi „curajul” de a face unul dintre cele mai dificile lucruri din lume: să ierți.

Alexandra Chiru

 • Vei experimenta un proces simplu în 3 pași care îți va acorda undele cerebrale ale creierului la frecvența din care poți genera miracole.
 • Vei primi Unelte rezultate din ultimele cercetări de neurobiologie prin care să aduci ordine in gândurile tale, moment de moment. 
 • Vei experimenta o tehnică de meditație prin care poți să armonizezi zona Emoțională, Gândurile legate de viitor și zona relațiilor tale.

Rezervă-ți locul acum pentru a primi următoarele beneficii

Luna Miracolelor și Magiei

Este un program online dedicat exclusiv participanților la „Săptămâna Miracolelor și Magiei”. În cele 28 de zile în care vei beneficia și de câte un workshop online de câte 90 minute în fiecare săptămână, vei fi ghidat să aplici cunoașterea achiziționată în viața ta zi cu zi și îți vei crea acele obiceiuri sănătoase care să te mențină conectat la spațiul de magie și miracole astfel încât transformarea obținută în acest program să fie una de durată.   

The Awakening Seminar Live cu Dr. Joe Vitale

Acest seminar live cu Dr. Joe Vitale tradus în limba română te va sprijini să te conectezi la energia și intenția programului încă din momentul înscrierii și îți va oferi o abordare pas cu pas care să te ajute în transformarea fiecărui domeniu din viața ta.  

Ghidul nepublicat

Tehnici și exerciții exclusive nepublicate vreodată în România. Acest prețios însoțitor de călătorie include tehnici de vizualizare și exerciții nedivulgate până acum de Dr. Joe Vitale. Cu unele dintre aceste tehnici, vei experimenta direct în timpul „weekendului de miracole”, datorită îndrumării speakerilor. De asemenea, vei avea nevoie de el mai târziu, atunci când vei dori să practici independent în zilele următoare cursului.

Manualul de trezire

Inspirat din „The Awakening Course” de Dr. Joe Vitale, acest manual de lucru și însoțitor de călătorie te va sprijini să implementezi cu ușurință în viața ta informațiile obținute în curs. Vei experimenta direct lucrul cu acest în timpul „Săptămânii Miracoleleor și Magiei”, sub îndrumarea speakerilor. De asemenea, vei avea nevoie de el mai târziu, atunci când vei dori să practici independent în zilele următoare cursului.

Înregistrare video a întregului program

Pentru a facilita învățarea și pentru a putea reasculta toate informațiile prețioase împărtășite, vei avea acces la înregistrarea întregului curs, pentru a-l revedea de fiecare dată când dorești.

Program eveniment Săptămâna Miracolelor și Magiei

Luni 23 noiembrie 2020 orele 19-22

Miercuri 25 noiembrie 2020 orele 19-22

Vineri 27 noiembrie 2020 orele 19-22

Program workshopuri Luna Miracolelor și Magiei

Luni 30 noiembrie 2020 orele 19:00 – 20:30

Luni 7 decembrie 2020 orele 19:00 – 20:30

Luni 14 decembrie 2020 orele 19:00 – 20:30

Luni 21 decembrie 2020 orele 19:00 – 20:30

*Toate sesiunile vor fi înregistrate și vor fi disponibile pentru participanți și ulterior.