alege_hooponopono

Prima carte de metafizică pe care am citit-o înainte de a învăța despre Ho’oponopono a fost a unui faimos autor venezuelean, care obişnuia să spună ceva de genul: “Mulţi vor veni, îi vei recunoaște după roadele lor”, “Nu contează cine te învață sau îți vorbeste, tu trebuie să privești dincolo de persoană”.

Este foarte important să reții: totul ține de mesaj, nu de mesager.

Așadar … dacă ești atent și dacă îți asculți inima, vei observa că unii oameni urmează un singur curs și cred că știu despre ce este vorba. Apoi încep să predea.

Alții văd avantajele financiare implicate. Ei habar n-au despre ce este vorba, se implică doar pentru că este o mare oportunitate de a face bani. Adesea, ei sunt într-adevăr foarte creativi.

Mulți se află încă în propria căutare. Aceștia împărtășesc doar când au găsit ceva interesant sau în trend.

Indiferent cine îți oferă informația, întotdeauna ia ceea ce rezonează cu tine (ce simți în inima ta că este corect pentru tine) și dă deoparte ce nu ți se potrivește .

Si este foarte important să “alergi după un singur iepure” dacă vrei să vezi rezultatele mai repede. Mintea subconștientă sau copilul interior (Unihipili) poate curăța automat pentru tine așa cum face respirația.

Cu toate acestea, copilul interior, nu o va face dacă treci de la un tip de curs la altul, sau dacă practici mai multe tehnici diferite. De ce? Pentru că devine confuz. Așa că, atunci când apare o problemă, nu știe ce să facă. El întreabă: “Care tehnică sau ce curs vom folosi pentru această problemă? Deci … nu va face curățarea Ho’oponopono pentru tine. Este pierderea ta.

Este bine să-ți continui căutarea, dar când ai găsit ceea ce căutai, când ai găsit ceva care funcționează pentru tine și dă rezultate – te rog oprește-te și practică doar acel lucru.

Mabel Katz